23 Ağustos 2022 Salı

MUTLAK BAŞARI İÇİN ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYECEK

1. Etap Erzurum ve 2. Etap Afyonkarahisar hazırlık kamplarında güç depolayarak takım ruhunu harekete geçiren Tarsus İdman Yurdu futbolcular arasındaki bütünlüğü ve kaynaşmayı sağlamanın verdiği rahatlık ile iki günlük aranın ardından kulüp tesislerinde bir araya geldi. 

Oynadığı hazırlık maçlarında oyun anlayışını ve kollektif bütünlüğü sahaya yansıtma mücadelesi vererek eksiklerini görme imkanı bulan Tarsus İdman Yurdu 28 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağı Anagold 24Erzincanspor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı. 

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazırlıklarına Tarsus'ta devam eden sarı-lacivert ekibi kulüp tesislerinde ziyaret etti. Motivasyon konuşması yaparak başarı dileklerini sundu. 

2022-2023 Futbol Sezonu'nun ilk maçında deplasmanda Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu kadrosuna dahil etmeyi hedeflediği 2 oyuncu ile ilgili sorunları çözmeye çalıştıklarını, konu ile ilgili yakın zamanda bilgilendirme yapacağını belirtti. 

2022-2023 Futbol Sezonu hazırlık kampları ve hazırlık maçları ile ilgili değerlendirme yapan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu yeni sezon ile ilgili duygularını ve hedeflerini dile getirdi. 

Cumhuriyet ile yaşıt Tarsus İdman Yurdu 100. yılında 'Mutlak Başarı' parolası ile birlik ve beraberlik içinde şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini ifade ederek kombine biletleri ile ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. 

Tarsus İdman Yurdu'na hedeflediği şampiyonluğa ulaşmasında 'Mutlak Başarı' diliyorum. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder