19 Ağustos 2022 Cuma

TARSUS İDMAN YURDU 2. ETAP AFYONKARAHİSAR HAZIRLIK KAMPI'NI ANTRENMANLAR VE HAZIRLIK MAÇLARI İLE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLADI

2022-2023 Futbol Sezonu'nun ilk maçında deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan sarı-lacivert düşüncemiz Tarsus İdman Yurdu 2. Etap Hazırlık Kampı'na 5 Ağustos 2022 Cuma günü Afyonkarahisar’da girdi. 18 Ağustos Perşembe günü sona eren 2. Etap Afyonkarahisar Hazırlık Kampı'nda Teknik Direktör Serdar Bozkurt, futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürdü.

Tarsus İdman Yurdu 1. Etap Erzurum Hazırlık Kampı'nda belirlediği hedefe 2. Etap Afyonkarahisar Hazırlık Kampı'nda da birliği, beraberliği ve konsantrasyonu sağlayarak neşeyle ve keyifle ulaşma mücadelesi verdi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın futbolculara moral ziyaretinde bulunduğu 2. Etap Afyonkarahisar Hazırlık Kampı'nda Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktör Serdar Bozkurt'un eğitim programı ve psikolojik-teknik-fiziksel desteği ile motive olurken şampiyonluğa odaklandı. 

2. Etap Afyonkarahisar Hazırlık Kampı'nda 4 hazırlık maçı oynayan Tarsus İdman Yurdu Ankara Demirspor ile oynadığı ilk hazırlık maçında ve Sapanca Gençlikspor ile oynadığı 2. hazırlık maçında golsüz berabere kaldı. 3. hazırlık maçında Serik Belediyespor ile karşılaşan Tarsus İdman Yurdu sahadan Cengiz Ötkün ve Yılmaz Can Taşkıran'ın golleri ile 2-0 galip ayrıldı. Fethiyespor ile karşılaştığı 4. ve son hazırlık maçında ise Fatih Somuncu'nun golü ile 1-1 berabere kaldı. 

Futbol Sezonu'nun başında Burhan Eşer ile anlaşma sağlayan Tarsus İdman Yurdu yine karışıklı anlaşma ile yollarını ayırdı. Tarsus İdman Yurdu takıma katkı vereceğine inandığı Muhammed Leyis ile profesyonel sözleşmeye imza attı. 

Kaleci Barış Türkmen’e sürpriz doğum günü kutlaması yapan Tarsus İdman Yurdu 2. Etap Afyonkarahisar Hazırlık Kampı boyunca sosyal medya hesapları üzerinden kamp ve son gelişmelerle ilgili bilgilendirme yaptı. 

Tarsus İdman Yurdu 2. Etap Afyonkarahisar Hazırlık Kampı boyunca mücadele ruhunu en üst seviyede tutarak antrenmanlar ve hazırlık maçları ile başarılı bir şekilde kampı tamamladı. Lige hazırlıklı olarak başlayacağını vurguladı. 

Tarsus'a, Tarsus Halkı'na ve Tarsus İdman Yurdu'na gönül vermiş biri olarak her fırsatta dile getirdiğim üzere insanlar gelip geçici, sarı-lacivert kulübümüz bâkidir. Bize düşen gücümüz yettiğince kulübümüzün yanında olmaktır. Bu duygularla 2022-2023 Futbol Sezonu'nda da yine yeni yeniden kalbim Tarsus İdman Yurdu için atacak. Vesselâm. 

Emine KUREN

Gül Name Köşe-Web-Blog Yazarı

Sivil Toplumcu

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder