29 Ağustos 2022 Pazartesi

TARSUS İDMAN YURDU SEZONUN İLK MAÇINDA 1-1 BERABERE KALDI

2022-2023 Futbol Sezonu'na deplasmanda Anagold 24Erzincanspor maçı ile başlayan Tarsus İdman Yurdu Tarsus Protokolü'nün ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın verdiği moral ve destek ile Erzincan Kampı'na girdi. Erzincan Kampı'nda Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerinin birlikteliği futbolcuların performanslarına güç kattı. 

Anagold 24Erzincanspor Kampı'nda Tarsus İdman Yurdu Anagold 24Erzincanspor Teknik Direktörü Ümit Karan'ın ziyareti ile 'dostluğun' Tarsus İdman Yurdu Futbolcusu Uğur Utlu'ya sürpriz doğum günü kutlaması ile 'vefanın' önemini bir kez daha anlamanın mutluluğunu yaşadı. 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın verdiği destek ile Anagold 24Erzincanspor maçı öncesi transfer tahtası açılan Tarsus İdman Yurdu'nun kadrosunda bulunan tüm futbolcuların lisansları çıkarıldı. 

Taraftarlarının tam destek verdiği ve yalnız bırakmadığı Tarsus İdman Yurdu 2022-2023 Futbol Sezonu'nun ilk maçına 100. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla hazırlanan forma ile çıktı. Tarsus İdman Yurdu deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. 

Anagold 24Erzincanspor maçında Taha Balcı'nın 46. dakikada attığı gol ile berabere kalan Tarsus İdman Yurdu'nun her zaman ve mekânda yanındayım. Hedeflediği şampiyonluğa azim, kararlılık, özveri ve mücadele ile ulaşacağının inancındayım. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder