15 Ağustos 2022 Pazartesi

TARSUS MELEKLERİ İNSANLARIN YAŞAMINA GÜZELLİK KATIYOR

Toplum yararına yaptığı proje ve çalışmalarla her kesimden insanın yaşamına güzellik katan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'Ziyaret Birimi' bünyesinde Tarsus ve Çamlıyayla'da ikamet eden yaş almış çınarlarla birlikte alzheimer hastası ve hasta yakınlarını ziyaret ederek aktif yaşamın ve sosyalleşmenin insan sağlığı üzerindeki etkisini anlatıyor.

Aktif Yaş Alma Merkezi olan Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gönüllülük esası ile faaliyetlerini yürüten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tüm proje ve çalışmalarında sağlıklı ve mutlu yaş almanın sırlarını paylaşıyor. Yaş almış çınarlarda ve alzheimer hastalarında aktivitelerin ve egzersizlerin önemine dikkat çekiyor. 

Tarsus Melekleri olarak kayda geçen Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'Ziyaret Birimi' bünyesinde ziyaret ettikleri yaş almış çınarlarla ve alzheimer hastalarıyla muhabbet eşliğinde aktiviteler ve egzersizler yaparken hasta yakınlarına talep ettikleri konularda bilgilendirme yapıyor. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder