31 Mayıs 2022 Salı

GRAFİK VE TASARIM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ DUYGULARINI FIRÇALARI İLE TABLOLARA YANSITTILAR

Tarsus Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Tasarım Bölümü öğrencilerinin Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği 'Yıl Sonu Resim Sergisi' Mehmet Bal Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

Tarsus Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Tasarım Bölümü öğrencileri Grafik Tasarım Öğretmeni Aysel Yıldırım ve Çilem Gündoğan'ın eğitimi ve gözetiminde Türkiye ve dünya gündemindeki önemli konularla birlikte ünlü ressamların resimlerini kendi fırçaları, renkleri ve duyguları ile tablolara yansıttılar. 

Farklı resim tekniklerinin bulunduğu sergide öğretmenler ve öğrenciler azim ve kararlılıkla kısa sürede belirlenen hedefe nasıl ulaşıldığına da örnek bir duruş sergilediler. 

Tarsus Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Tasarım Bölümü öğrencisi Aslıhan Gecikmiş'in velisi Gazeteci Neslihan Erkablan'ın da destek verdiği sergi 30 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Mehmet Bal Sanat Galerisi'nde ziyarete açık kalacak. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder