12 Mayıs 2022 Perşembe

TARSUS İDMAN YURDU PLAY-OFF ÇEYREK FİNAL MAÇINDA 0-0'LIK BERABERLİKLE SAHADAN AYRILDI

Play-off çeyrek finalde Amed Sportif Faaliyetler ile kendi sahasında karşılaşan TFF 2.Lig Beyaz Grup'taki ekibimiz Tarsus İdman Yurdu karşılaşmadan 0-0 berabere ayrıldı. 

Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Tarsus Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Sarman, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı(ZİÇEV) Tarsus Şubesi Başkan Yardımcısı Deniz Durmuş Özdemir, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı(LÖSEV) Tarsus Temsilcisi Erkan Yağlıpınar başta olmak üzere Tarsus Protokolü'nün, Tarsus Halkı'nın, Tarsus Basını'nın, Tarsus'ta faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların destek verdiği karşılaşmaşmada Tarsus İdman Yurdu futbolcuları Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şubesi'nin hazırladığı 'Yeter ki kalplere engel konulmasın' pankartı ile sahaya çıktılar. 

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal'ın birlik ve beraberlik olgusuna dikkat çekmek için ilk yarıyı maraton tribününden taraftarlarla, ikinci yarıyı ise basın tribününden basın mensupları ile izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Yaklaşık olarak 7 bin izleyicisi olan maç öncesi ve maç sırasında bazı taraftarların olumsuz söylemleri ve davranışları ile birlikte maç sırasında Hakem Oğuzhan Çakır'ın verdiği kararlar tepki aldı. 

Play-off çeyrek finalin ilk maçında 0-0'lık beraberlikle sahadan ayrılan Tarsus İdman Yurdu çeyrek finalin ikinci maçında 16 Mayıs 2022 Pazartesi Günü, Saat 20.00'de, Diyarbakır'da Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. 



Emine KUREN 


https://eminekurengulname.com/


http://gullnamee.blogspot.com.tr


Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder