2 Haziran 2022 Perşembe

HER EYLEMİMİZ VE HER SÖYLEMİMİZ TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULUBÜ'NÜ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTIRSIN

TFF 2.Lig Beyaz Grup'taki ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü 2021-2022 futbol sezonunu 5. sırada 55 puanla tamamlarken Play-off şampiyonluğu için verdiği mücadele ve art arda aldığı galibiyetler akıllara kazındı.

Sarı ve lacivertin tutkusu Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü 2021-2022 futbol sezonunda Play-off'a veda etsede taraftarlarının gönlündeki yerini ve sevgisini muhafaza etmeyi başardı.

2021-2022 futbol sezonunun ardından Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne dair gelişen gündem konularını kalemim yettiğince aktarmaya çalışacağım;

- Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk 2021-2022 futbol sezonunu değerlendirdiği teşekkür yazısını sosyal medyada yayımladı.

- Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne açılan icra davaları ile ilgili sosyal medyadan bilgilendirme yapıldı.

- Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Eski Teknik Direktörü Gürses Kılıç icra davaları ile ilgili basın bülteni yayımladı. 

- Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne ait sosyal medya hesabından Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü adına açılan sahte hesaplara itibar edilmemesi konusunda uyarı yazısı yayımlandı. 

- Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, Teknik Direktör Birol Erol ve Sportif Direktör Armağan Yapıcı ile birlikte toplantı düzenledi. Toplantıda Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün dünü, bugünü ve yarını değerlendirildi.

- Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün 31 Mayıs 2022 Salı günü, saat 17.00'de, Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlediği Olağan Genel Kurul Toplantısı çoğunluğun sağlanamamasından dolayı 21 Haziran 2022 Salı gününe, saat 17.00'ye ertelendi. 

- Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk başkanlığında kurulan 'Transfer Komitesi' toplantı düzenledi. 'Transfer Komitesi'ni oluşturan Murat Gündeş, Levent Kurt, Duran Çalışır, Ziya Kenğer ve Armağan Yapıcı düzenlenen toplantıda Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün 100. yılında hak ettiği şampiyonluğa ulaşması konusunda fikir alışverişinde bulundu. Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişare etti.

- Tarsus İdman Yurdu Eski Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında gündem konularını değerlendirerek bazı açıklamalarda bulundu. 

Sergilenen tüm eylemler ve söylemler Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nü olumlu ya da olumsuz etkiler. Bu sebeple eylemlerimize ve söylemlerimize dikkat etmeliyiz. Her eylemimiz ve her söylemimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nü 100. yılında şampiyonluğa ulaştırsın.

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder