14 Mayıs 2022 Cumartesi

SEVGİ VARSA ENGEL YOK

Makbule Ölçen başkanlığında bir grup gönüllü tarafından 8 Mart 1982’de Ankara’da kurulan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı(ZİÇEV) Tarsus Şubesi-Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası' dolayısıyla kurum binasında 'Sevgi varsa engel yok' konulu sohbet düzenledi.

'Sevgi varsa engel yok' konulu sohbet Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin 'Duyu Bütünleme Odası'nda Gül Name Köşe-Web-Blog Yazarı Emine Kuren'in moderatörlüğünde, Kurum Müdüresi Yasemin Türkseven Gül'ün anlatımıyla gerçekleşti. 

Tarsus Medeniyetler Beşiği Sosyal Medya'dan ve Emine Kuren İle Gül Name Sosyal Medya'dan yapılan canlı yayında gerçekleştirilen sohbette ZİÇEV ve özel gereksinimli bireylere dair konuşuldu. ZİÇEV ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Özel gereksinimli bireylere acıyarak değil sosyal sorumluluk bilinciyle ve sevgiyle bakarak sosyal yaşama kazandırılması mesajı sunuldu.

Farkındalık oluşturmak ve özel gereksinimli bireylerin sesini duyurmak için düzenlenen 'Sevgi varsa engel yok' konulu sohbet Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı(ZİÇEV) Tarsus Şubesi-Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi özel gereksinimli öğrencilerinin hazırladığı her ilmeğinde el emeğinin göz nurunun bulunduğu hediye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı(ZİÇEV) Tarsus Şubesi Başkan Yardımcısı Deniz Durmuş Özdemir tarafından Gül Name Köşe-Web-Blog Yazarı Emine Kuren'e takdim edildi.

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder