11 Mayıs 2022 Çarşamba

'ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ'NDE KATILIMCILAR HAYATLARINDAN KESİTLER BULDU

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Anneler Günü' dolayısıyla düzenlediği 'Şiir ve Müzik Dinletisi' Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti.

'Şiir ve Müzik Dinletisi'ne, Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Doğan ve personelleri, Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Unutulmayan Nağmeler Korosu Koro Şefi Hasan Basri Üstün ve koristleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, alzheimer hastası ve hasta yakınları yakından katıldı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Anneler Günü' dolayısıyla düzenlediği 'Şiir ve Müzik Dinletisi'nde Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Temsilcisi Aylin Kılıç ve Unutulmayan Nağmeler Korosu Koristi Ahmet Karagözlü'nün seslendirdiği şiirlerde ve Unutulmayan Nağmeler Korosu Koro Şefi Hasan Basri Üstün'ün seslendirdiği şarkılarda tüm katılımcılar hayatlarından kesitler buldu. 

Şiirlerin ve şarkıların hikayeleri ile farklı duygular yaşayan katılımcılardan tam not alan 'Şiir ve Müzik Dinletisi' Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen 'Dayanışma Atölyeleri' kapsamında üretilen ürünlerin katılımcılara hediye edilmesi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 



 




Emine KUREN 


https://eminekurengulname.com/


http://gullnamee.blogspot.com.tr


Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder