8 Mayıs 2022 Pazar

SADECE BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN YÜREĞİMDE OLANLAR

'Geçmişine vefası olmayanın geleceği olmaz.'

Bazıları sözde hep bir şeylerin savunuculuğunu yapar. Ancak özdeliğe ve uygulamaya gelince sıfır kalır. Bu vatana, bayrağa ve topluma özde insanlar lazım. Sözlerini yüreğinden süzüp uygulayanlar lazım. Ancak o zaman ileri medeniyetler seviyesine ulaşırız, başarı hep bizimle olur. Huzurlu ve mutlu oluruz.

Bu duygularla idrak ettiğimiz 'Anneler Günü'nde vatanın bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyarak şanlı bir tarih yazan Onbaşı Adile Hala nezdinde kahraman annelerimizin, biyolojik olarak annelik duygusunu tadamamış ancak topluma manevi annelik yapmış Sabahat Ayrı Anne nezdinde manevi annelerimizin, tüm anne adaylarımızın, sadece bir gün değil, her gün yüreğimizde olan candan öte cananımız annelerimizin 'Anneler Günü'nü kutluyorum. 

Ayaklarının altındaki Cenneti hak edenlerden olmak adına mücadele ettiğim, tüm Tarsus'un Şehriban Hala'sı, örnek yaşantısıyla bir vâkıf insan, ilmi ile çevresini aydınlatan, terzilik mesleğini en güzeli ile icra eden, anlatmaya kelimelerin kifâyetsiz kaldığı, sevgisini yüreğime ilmek ilmek işlediğim, 2020 yılında Rahmet-i Rahman'a kavuşan yokluğuna alışamadığım anneciğimin nezdinde ahirete intikal etmiş olan tüm annelerimizi rahmetle ve sevgiyle anıyorum. 

Bana annelik duygusunu yaşatan meleğime, bu hayattaki varlık sebebime, bir tanecik kızıma teşekkür ediyorum. 

Emine KUREN

Gül Name Köşe-Web-Blog Yazarı

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder