23 Mayıs 2022 Pazartesi

YÜREĞİNİ ORTAYA KOYAN TARAFTARLARDAN TARSUS İDMAN YURDU'NA TAM DESTEK

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta verdiği mücadele ile Play-off yarı finale yükselen Tarsus İdman Yurdu 24 Mayıs 2022 Salı günü(yarın), saat 20.00'de, Tarsus Şehir Stadyumu’nda Teco Karacabey Belediyespor ile karşılacak.

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulüb'nden yapılan açıklamada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'nun 17.05.2022 tarih ve 65 sayılı toplantısında' 1 maç seyircisiz oynama cezası' alan Tarsus İdman Yurdu'nun kendi sahasında seyircisiz oynayacağı Teco Karacabey Belediyespor maçının Tufan Kenar'ın anlatımı ve Levent Kurt'un yorumuyla ON6 TV'den canlı yayınlanacağı ifade edildi. Bursa'nın kanalı ON6 TV'nin canlı yayın için her hangi bir ücret talep etmezken canlı yayın esnasında yapılacak olan reklam gelirlerini Tarsus İdman Yurdu'na bağışlayacağı söylendi. ON6 TV'den yapılacak olan canlı yayına reklam vermek isteyenlerin 0533 386 99 49 WhatsApp hattı üzerinden mesaj yoluyla irtibat kurması belirtildi. Reklam verenlere resmi mahbuz verileceğinin altı çizildi. 

Emine Kuren'in haberine göre Play-off yarı finalin ikinci karşılaşmasında aldığı '1 maç seyircisiz oynama cezası'nın yanı sıra yaşadığı kentin TV kanallarının sahipsizliğinin hüznünü de yaşayan Tarsus İdman Yurdu'na tam desteği yine-yeni-yeniden, vefası ve sadakati ile her zaman-mekân ve koşulda, karşılıksız-menfaatsiz ve çıkarsız yüreğini ortaya koyan taraftarlar verecek.

Bir kadın taraftar-sivil toplumcu ve Gül Name Köşe-Web-Blog Yazarı olarak nice şampiyonluklara imza atacağına inandığım Tarsus İdman Yurdu'nun her zaman olduğu gibi yanındayım, son nefesime dek yanında olacağım. Başarı, gol ve galibiyet Tarsus İdman Yurdu'ndan yana olsun. Vesselâm. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder