11 Mayıs 2022 Çarşamba

TARSUS İDMAN YURDU PLAY-OFF ÇEYREK FİNALDE AMED SPORTİF FAALİYETLERİ SAHASINDA KONUK EDECEK

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Play-off çeyrek finalde 12 Mayıs Perşembe Günü(yarın), saat 20.00'de Tarsus Şehir Stadyumu'nda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak.

16 galibiyet, 11 mağlubiyet 55 puanla 5. sırada yerini alan Tarsus İdman Yurdu Play-off şampiyonluğu yolunda Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını tamamalayarak, maç saatini beklemeye  başladı. 

Art arda aldığı 10 galibiyetle büyük bir başarıya imza atan Tarsus İdman Yurdu'nun kendi sahasında konuk edeceği Amed Sportif Faaliyetler maçı biletleri 12 Mayıs 2022 Perşembe günü(yarın), Tarsus Şehir Stadyumu gişelerinde, saat 10.00'da satışa sunulacak. Maç saatine kadar satışı devam edecek olan karşılaşma biletlerinin  fiyatları Protokol Bileti 100 TL, Kapalı Tribün 20 TL, Maraton Tribünü 10 TL olarak belirlendi. 

Tarsus İdman Yurdu'na Play-off çeyrek final ilk maçında başarılar diliyorum. Tarsus Protokolü'nü, Tarsus Halkı'nı, Tarsus'ta faaliyet gösteren kurum ve kuruluşları Tarsus İdman Yurdu'na destek olmaya davet ediyorum. 

Emine KUREN 

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder