25 Ekim 2021 Pazartesi

'ÜLKER AYDIN KÖŞESİ' DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun faaliyetlerini yürüttüğü Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin mihenk taşı Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'ın adını sonsuza dek yaşatmak adına yaptırdığı 'Ülker Aydın Köşesi' düzenlenen törenle açıldı.

Törene, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın, Tarsus Belediyesi Personelleri, Şehitler Tepesi Mahalle Muhtarı Ruhi Güngör, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile birlikte basın mensupları katıldı. 

Törende Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu adına konuşan Aylin Kılıç Alzheimer Derneği İle ilgili bilgilendirme yaparak Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yaptığı proje ve çalışmaları anlattı. Tarsus Belediyesi'ne, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a, Mersin Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge'ye, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na, 'Hayatta ve Ayakta Kalmak Düsturunu' hayat felsefesi edinen Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'a ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Törende söz alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'ın Tarsus ve Tarsus Halkı'na yönelik yaptığı hayırları dile getirerek yaptığı hayırlardan dolayı Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'a ve Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na teşekkür etti.

Tarsus'ta aydınlık yarınlar için verdiği mücadele ve yaptığı hayırlarla akıllara ve yüreklere unutulmaz bir imza atan Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'da gerçekleştirdiği konuşmada Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin yapım aşamalarından ve yapımında emeği geçenlerden bahsetti. Emeği geçenleri sevgiyle ve saygıyla andığını söyledi. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na 'Ülker Aydın Köşesi' ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

'Ülker Aydın Köşesi' açılış töreni açılış kurdelesinin kesiminin ve çiçek takdiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder