18 Ekim 2021 Pazartesi

TARSUS RESSAMLAR DERNEĞİ'NİN KARMA RESİM SERGİSİ SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU

Tarsus Ressamlar Derneği'nin düzenlediği 'Karma Resim Sergisi' açılış töreni Mehmet Bal Sanat Galerisi'nde geniş bir katılımla gerçekleşti. 

Açılış törenine, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Ressamlar Derneği Başkanı Ümit Aslan ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ile birlikte davetliler katıldı.

Tarsus Ressamlar Derneği Başkanı Ümit Aslan'ın açılış konuşmasının ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ın selamlama konuşmasının ardından Tarsus Ressamlar Derneği'nin üyesi 20 sanatçının resimlerinin bulunduğu 'Karma Resim Sergisi' sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

3 hafta boyunca sanatseverleri ağırlayacak olan 'Karma Resim Sergisi'nde Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun' İmece Mutfak' sorumlusu Neşe Arıcı'ın 5 yaşından itibaren resim sanatı ile ilgilenen ve şuan 11 yaşında olan torunu Ege Varal'ın resimleri sanatın çocuk gelişimi üzerindeki etkisine örnek oldu. 

Emine KUREN 

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder