13 Ekim 2021 Çarşamba

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU HÜSEYİN ÇELİK, DR. ORHAN ACEHAN VE MEHMET GÜRSOY'U MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 2021-2022 yılı yeni çalışma dönemi 'Ziyaret Etkinliği' kapsamında Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü-Sağlıklı Hayat Merkezi Müdürü Dr. Orhan Acehan ve Tarsus Halk Eğitim Merkezi-Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Gürsoy'u makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan ve yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Alzheimer hastalığı, alzheimer hastası ve hasta yakınları ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı. Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü-Sağlıklı Hayat Merkezi Müdürü Dr. Orhan Acehan ve Tarsus Halk Eğitim Merkezi-Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Gürsoy'da kurumları bünyesinde yapılan çalışmalardan bahsettiler. Toplumun her kesiminin sorumluluklarının bilincinde olması gerektiğini vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na teşekkür ettiler. 

Sosyal farkındalık çalışmalarının toplum üzerindeki etkileri üzerinde durulduğu ziyaretler Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun kurum müdürlerine hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder