9 Ekim 2021 Cumartesi

TARSUS ANIT LİONS KULÜBÜ 'İSTE, ÇALIŞ, GÜLÜMSE' TEMALI KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Kuruluşunun 30. yılını kutlayan Tarsus Anıt Lions Kulübü '8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü' dolayısıyla Tarsus Kır Bahçesi Cafe Restaurant'ta 'İste, Çalış, Gülümse' temalı kahvaltı etkinliği düzenledi.

2021-2022 yeni çalışma dönemine 'Kahvaltı Etkinliği' ile start veren Tarsus Anıt Lions Kulübü Başkanı Ln. Aile Hekimi Dr.Esin Esen Delibaş kahvaltı etkinliğinde yaptığı konuşmada Lions Kulübü ile ilgili bilgilendirme yaparak Tarsus Anıt Lions Kulübü'nün yaptığı çalışmaları anlattı. Tarsus Girne Mahallesi'nde bulunan Samiye Naim Eğitim Vakfı Anaokulu Müdürü Esra Özerişoğlu'ndan gelen çağrı üzerine harekete geçtiklerini belirterek anaokulundaki sınıfların tefrişi ile ilgili fon oluşturmak için 'İste, Çalış, Gülümse' temalı kahvaltı etkinliğini '8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü'ne denk getirerek düzenlediklerini, anaokulu ile ilgili gerekli çalışmaların başladığını ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek organizasyon ile kullanıma sunacaklarını ifade etti. Lions Kulübü bünyesinde hizmet verenlere ve kahvaltı etkinliğine katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Etkinlikte sırayla söz alan Tarsus Anıt Lions Kulübü Kurucu üyesi Ln. Nuray Okyay ve 15. Bölge Başkanı Ln. Emre Sağlam tarihi süreçte Lions Kulübü'nün dününü ve bugününü anlattı. Etkinliğe katılanlara teşekkür ettiler. 

Tarsus Samiye Naim Eğitim Vakfı Anaokulu Müdürü Esra Özerişoğlu da yaptığı konuşmada Samiye Naim Eğitim Vakfı Anaokulu ile ilgili bilgilendirme yaptı. Anaokulu ile ilgili yaptığı çağrıya kulak veren ve gerekli çalışmaları anında başlatan Tarsus Anıt Lions Kulübü'ne teşekkür etti. 

Tarsus Anıt Lions Kulübü'nün 'İste, Çalış, Gülümse' temalı kahvaltı etkinliği kutlama pastasının kesimi ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder