6 Ekim 2021 Çarşamba

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU TARSUSLU HAYIRSEVERLERLE TARSUS'TA İKAMET EDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİ ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden hasta ve hasta yakınlarının gönlüne dokunmaya devam ediyor. 

2021-2022 çalışma dönemine büyük bir coşkuyla ve özveriyle başlayan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Tarsuslu hayırseverlerle Tarsus'ta ikamet eden ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi görüyor.

Veren el ile alan el arasında hayır köprüsünü inşaa eden Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'sağ elin verdiğini sol el görmesin' düsturuyla hareket ederek Tarsus Yeni Mahalle'de ikamet eden Tarsuslu bir hayırseverin bağışladığı hasta yatağını Sucular Köyü'nde ikamet eden ihtiyaç sahibi bir hastaya Tarsus Belediyesi'nin desteği ile ulaştırdı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 2021-2022 çalışma döneminde Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yapmayı planladıkları tüm proje ve çalışmalara herkesi davet ederek bağışlar konusunda duyarlılık gösteren Tarsuslu hayırseverlere ve ulaşım konusunda destek veren Tarsus Belediyesi'ne teşekkür etti. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder