7 Kasım 2019 Perşembe

VEDA PROGRAMINDA GÖZ YAŞLARI GÖNÜL TELİNE DOKUNDU

Tarsus'ta faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları yaptığı sosyal çalışmalarla Tarsus'un sevgisini kazanan emekli öğretmen ve sivil toplumcu Meryem Keskinnişancı için yemekli veda programı düzenledi.
1999 yılından bu yana sergiledilediği başarılarla Tarsus'a adını altın harflerle yazdıran Meryem Keskinnişancı için düzenlenen program Dr. Esin Esen Delibaş'ın açılış konuşmasıyla başladı. Esin Esen Delibaş yaptığı konuşmada programın oluşum safhalarını anlattı. Meryem Keskinnişancı ile ilgili bilgilendirme yaparak yer aldığı proje ve çalışmalardan bahsetti. Tarsus’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Programda sırayla söz alan Meryem Keskinnişancı ve Diş Hekimi Orhan Keskinnişancı yaptıkları konuşmada Tarsus ile ilgili duygularını dile getirerek yaşadıkları bazı anıları paylaştılar. Tarsus'un hayatlarında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirttiler.  Diş Hekimi Orhan Keskinnişancı'nın tayini çıkması nedeniyle Eskişehir'e gitseler de gönüllerinin Tarsus'ta olacağını söylediler. Konuşmalarının ardından programa emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ederek karanfil dağıttılar.
Duygusal anların yaşandığı programda Koro Şefi Hasan Basri Üstün'ün seslendiği şarkılarla keyifli anlar yaşanırken Meryem Keskinnişancı'nın bağlamasını çalarak seslendirdiği 'Geçti Dost Kervanı'ı şarkısı ile göz yaşları gönül teline dokundu.
Diş Hekimi Orhan Keskinnişancı ile evli, iki çocuk annesi Meryem Keskinnişancı 1999 yılında görevi nedeniyle Tarsus'a gelerek Tarsus Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli oldu. Kendisini yaşadığı topluma adayan Keskinnişancı eşinin de desteğiyle birçok proje ve çalışmada yer aldı. Tarsus'ta faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarının farklı alanlarında gönüllü olarak çalışan Meryem Keskinnişancı için düzenlenen program hazırlanan hediyenin sunumu, veda pastasının kesimi ve çiçek  takdimi ile son buldu.
Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder