27 Kasım 2019 Çarşamba

TARSUS MELEKLERİ GÖNÜLLERE DOKUNAN ÇALIŞMALARINI KAHVALTI PROGRAMINDA ANLATTI

Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenlediği Kahvaltı Programı ile dernek bünyesinde yapılan ve yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı.
Kahvaltı Programı'na Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi Daire Müdürleri, Tarsus Belediyesi Personelleri, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri, Alzheimer Derneği bünyesinde eğitim veren eğitimciler, Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi Yöneticileri, alzheimer hasta yakınları ile birlikte düzenlenen etkinliklere daimi katılım sağlayanlar katıldı.
Kahvaltı Programı, Genel Sorumlu Nazan Şengül'ün Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri adına yaptığı açılış konuşması ile başladı. Nazan Şengül konuşmasında Alzheimer Derneği'nin kuruluş amacından bahsederek yapılan ve yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi binasının yapımında emeği geçenlere ve programa katılanlara teşekkür etti.
Kahvaltı Programı'nda sırayla söz alan Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri İmece Mutfak Sorumlusu Neşe Arıcı, Genel Sorumlu Dilek Özünlü, Kitap Okuma Etkinliği Sorumlusu Umay Bostan, Doktor Sunumları Sorumlusu Fizyoterapist Hülya Bozoğlu, Genel Sorumlu Serap Kerimoğlu ve Basın Sözcüsü Emine Kuren sorumlu oldukları alanlarda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Dernek bünyesinde eğitim veren Koro Şefi Hasan Basri Üstün ve Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Perihan Topal Alzheimer Derneği bünyesinde verdikleri eğitimleri anlattı. Dernek bünyesinde düzenlenen etkinliklere katılım sağlayan emekli öğretmen ve sivil toplumcu Ayşe Sucularlı'da Alzheimer Derneği'nin siyasetten uzak objektif bir dernek olduğunu hatırlatarak etkinliklerle ve gönüllü çalışanlarla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şube Başkanı Aynur Özge Kahvaltı Programı'nda söz alarak Alzheimer Derneği'nin tarihi sürecinden bahsetti. Dernek bünyesinde yürütülen proje ve çalışmaları hedef kitleleri ile birlikte anlattı. Yapılması planlanan proje ve çalışmaları uygulama ve yürütme metodları ile dile getirdi. Alzheimer Derneği'nin önerilerini ve taleplerini sunarak katılımcılara ve programa emeği geçenlere teşekkür etti.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Tarsus'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile ilgili genel değerlendirme yaparak kuruluş amacına uygun çalışma yapan sivil toplum kuruluşlarını tebrik etti. Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek Tarsus Belediyesi olarak yapılan çalışmalara ilgili gerekli hassasiyetin gösterileceğini söyledi. Tavsiyelerde bulunarak Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge'ye, Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri'ne ve programa emeği geçenlere teşekkür etti.
Gönüllük esasına dayalı düsturu ve objektif kimliği ile her kesimden insanın takdirini kazanan Tarsus Melekleri'nin düzenlediği Kahvaltı Programı memnuniyet duyguları ile son buldu.
Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder