8 Kasım 2019 Cuma

TÜRKİYE ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU TARAMA ETKİNLİĞİ İLE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ağız ve diş sağlığı konusunda toplumu bilinçlendirerek farkındalık oluşturmak için Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyonunda, Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Halil İbrahim Sağaslan gözetiminde, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde 'Tarama Etkinliği' düzenledi.
Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Hekimi Abidder Lütfi Özgüner tarafından gerçekleştirilen muayene ve tetkiklerle taramaya katılanlara yönlendirme yapıldı. Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sağlık Teknikeri Mehmet Özdemir ve Personel Şefi Kemal Kaçar tarafından ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapılarak evde sağlık hizmetleri ile ilgili yapılması gerekenler anlatıldı.
Tüm katılımcılara Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin hazırladığı broşürler dağıtılırken Tarama Etkinliği'ne katılanların soruları Diş Hekimi Abidder Lütfi Özgüner tarafından yanıtladı.
Sağlıklı toplumların oluşmasında ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturmak için düzenlenen 'Tarama Etkinliği' Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun hazırladığı ikramların katılımcılara sunumu ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder