15 Kasım 2019 Cuma

TARSUS BU HAFTA SONU BİSİKLETLİLERLE DOLUP TAŞACAK

Tarsus bu hafta sonu 7 farklı kentten gelecek olan ikiyüzü aşkın bisikletliyi ağırlayacak.

'Tarsus Bisiklet Festivali' 16-17 Kasım tarihlerinde kentimizde gerçekleşiyor. Gelen bisikletli konuklarımıza kentimizin 10 bin yıllık tarihini iki gün boyunca karış karış gezdireceğiz, kültürümüzü, güzel yemeklerimizi tanıtacağız.

Tarsus Kent Konseyi Tarsus Bisiklet Topluluğu olarak düzenlediğimiz bu etkinliğe; Tarsus Belediyesi lojistik destek ile, Tarsus Kaymakamlığı görevlendirme ile, Emniyet Müdürlüğü yol güvenliğini sağlayarak, Tarsus Tenis Kulübü de çadır kampı alanını sağlayarak destek veriyorlar. Tüm kurumlarımıza çok teşekkür ederiz.

Amacımız uzun vadede kentimizin bisiklet dostu olabilmesi için hep birlikte farkındalık oluşturmak.

Etkinliğin birinci günü olan 16 Kasım Cumartesi günü önce bisikletlerle kentimiz gezilecek. Öğleden hemen sonra ise Kleopatra Kapısından başlanarak Antik Yola kadar tüm tarihi yerler rehberler eşliğinde ziyaret edilecek. Bisiklet dostları aynı gün Tarsus’ta gerçekleşecek olan Şahmeran Günlerini de ziyaret ederek etkinliklere katılacaklar.

Geceyi kentimizde çadır kampında geçirecek olan bisikletliler ertesi gün (17 Kasım Pazar) daha uzun bir rota ile Kulak - Atalar mahalleleri dahil olmak üzere pedal çevirecekler. Etkinlik pazar günü akşamüstü kamp alanına dönülerek sona erecek.

Hafta sonu Tarsus sokaklarında kilometre uzaklardan pedal çevirerek gelen bisikletli misafirlerimizi görürseniz sizler de bizim heyecanımıza ortak olup onlara el sallayıp alkışlayın lütfen... 👏😉🚲

TARSUS KENT KONSEYİ
Tarsus Bisiklet Topluluğu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder