6 Kasım 2019 Çarşamba

MASKEMİ TAKARIM FARKINDALIK YARATIRIM

Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Lösemili Çocuklar Vakfı'nın( LÖSEV) 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Türkiye genelinde düzenlediği 'Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım' kampanyasına hijyenik maske takarak destek verdi.
Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 15 yaşın altındaki çocuklarda yaygın olarak görülen Lösemi Hastalığı ile ilgili bilgilendirme yaparak Lösemi Hastalığı'nın bulaşıcı olmadığına, takılan maskelerin çocukları dışarıdaki mikroplara karşı koruduğuna vurgu yaptı.
Günümüzde lösemilerin tedavi başarısının % 85’lere ulaştığını vurgulayan Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Grubu bu başarıda hasta bakımındaki önemin artışı, gelişmiş laboratuvar olanakları ve risk sınıflandırılmasının daha iyi belirlenmesi etken faktördür dedi. Kök hücre bağışı konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini belirtti. 'Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım' kampanyasından dolayı Lösemili Çocuklar Vakfı'na(LÖSEV) teşekkür etti.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder