25 Kasım 2019 Pazartesi

MELEKLER TURUNCU FULAR TAKARAK 'KADINA ŞİDDETE HAYIR' DEDİ

Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Ve Uluslararası Dayanışma Günü'nde kadına şiddete 'dur' demek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 'Turuncu Fular' taktı.

Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri yaptığı açıklamada; kadına yönelik her türlü fiziksel ve psiklojik şiddete karşı olduklarını belirterek toplumun gerekli hassasiyeti ve dayanışmayı göstermesi noktasında sivil toplum kuruluşlarına büyük görev düştüğünü hatırlattı. Kadına yönelik uygulanan her türlü şiddetin insanlık suçu olduğunu ifade ederek en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi. Daha yaşanılabilir bir toplum için kadına hak ettiği değerin verilmesi gerektiğini vurguladı. Toplumların inşaasında ve yükselmesinde kadının etken bir rol üstlendiğinin altını çizdi.

Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri yaptığı açıklamanın ardından, farkındalık fotoğrafı çekinerek 'Kadına Şiddete Hayır' mesajını sundu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder