6 Kasım 2019 Çarşamba

ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS MELEKLERİ TİYATRO ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Melekleri'nin kurduğu Tiyatro Grubu Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde tiyatro çalışmalarına start verdi.
Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu Eski Genel Sanat Yönetmeni ve Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bando'su Müzisyeni Doğan Özgür Kahraman liderliğinde çalışmalarını sürdürecek olan Tiyatro Grubu ilk derste tanışarak tiyatro ile ilgili düşüncelerini dillendirdi.
Doğan Özgür Kahraman kursiyerlere tiyatronun tanımını yaparak tarihçesi, özellikleri, türleri ve bölümlerinden bahsetti. Tiyatro medeniyetin başlangıcıdır diyerek kursiyerlerden gelen soruları yanıtladı.
Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri'nin kurduğu Tiyatro Grubu, her hafta Çarşamba günleri saat 13.30'da, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde çalışmalarını sürdürecek. Tiyatro Grubu'na kadın erkek, yaşlı genç isteyen herkes katılabilecek.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder