11 Ekim 2023 Çarşamba

ŞEVKET CAN KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMEK İÇİN KOLLARI SIVADI

Önceki dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can düzenlenen Kahvaltılı Basın Toplantısı'nda basın mensupları ile bir araya geldi. 

Basın mensuplarını gülen yüzü ile kapıda karşılayan önceki dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can Kahvaltılı Basın Toplantısı'nda yaptığı konuşmada belediye başkanı olduğu 2014-2019 dönemini değerlendirdi. Belediye Başkanı olduğu dönem boyunca yaptığı hizmetleri, projeleri ve çalışmaları anlattı. Dili, dini, ırkı, cinsiyeti, siyasi görüşü ne olursa olsun ötekileştirmeden her kesime hizmet verdiğini belirtti. 2019 yılında yapılan yerel seçimini kaybetmiş olsa da bundan dersler çıkardığını ifade ederek artısı ve eksisi ile iç muhasebe yaptığını söyledi. Geçmişten çıkardığı dersler ile bir sonraki seçime hazır olduğunun mesajını sundu. Bakanlıkta yaptığı görev süresince edindiği bilgilerin kendisine ve hizmetlerine birçok artı kazandırdığının ve kazandıracağının altını çizdi. Kimseye yalan söylemediğini, iftira atmadığını, tavrının ve düşüncesinin net olduğunu dile getirerek geçmişte olduğu gibi gelecekte de 7/24 hizmette olacağını, her kesimden insanın her zaman olduğu gibi kendisine ulaşabileceğini, kapısının gönlünün tüm hemşehrilerine açık olduğunu, kaldığı yerden devam etmek için Tarsus belediye başkanlığına niyetlendiğini sözlerine ekledi. Çıktığı yol için dilek ve temennilerni ileterek tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Önceki dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın basın mensupları ile yakından ilgilendiği Kahvaltılı Basın Toplantısı dilek, temenni ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 











Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder