16 Ekim 2023 Pazartesi

ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ'NE CUMHURİYET'İN 100. YIL COŞKUSU DAMGASINI VURDU

Tarsus Kaymakamlığı'nın düzenlediği 'Çocuk Oyunları Şenliği' Doğu Akdeniz Ormancılık Enstitüsü'nde Cumhuriyet'in 100. Yıl coşkusuyla gerçekleşti.

'Çocuk Oyunları Şenliği'ne Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Protokolü, Tarsus'ta hizmet veren Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Güngör Anaokulu, Beydeğirmeni İlkokulu, Kerime Özkul İlkokulu, Hayrunnisa Köylügil İlkokulu ve Tarsus Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu'nun öğretmenleri, öğrencileri ve velileri, Tarsus Kutalmışoğlu Geleneksel ve Atlı Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Veysel Durmaz Kulüp Antrenörleri Ersin Eker ve Ahmet Gökce, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grup Başkanı Nazan Şengül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin müdavimi yaş almış çınarları ile birlikte basın mensupları katıldı. 

Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla düzenlenen 'Çocuk Oyunları Şenliği'nde öğrenciler öğretmenlerinin nezdinde ve eğitiminde Labirent Oyunu, Hulahop Taşıma Oyunu, Nesne Taşıma Oyunu, Renk Bulma Oyunu, Balon Taşıma Oyunu, Şişeyi Dik Durdurma Oyunu'nu eğlenceli bir şekilde sergiledi. Tarsus Kutalmışoğlu Geleneksel ve Atlı Okçuluk Spor Kulübü tüm katılımcılara ok atışı yaptırdı.

Cumhuriyet marşlarının hep bir ağızdan büyük bir coşkuyla okunduğu 'Çocuk Oyunları Şenliği' hazırlanan ikramların sunumu, fide-ata tahumu dağıtımı ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 




Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder