6 Ekim 2023 Cuma

MURAT GÜNDEŞ YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAMAK İÇİN KOLLARI SIVADI

Tarsus İdman Yurdu teknik direktörlüğüne getirilen Murat Gündeş Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde düzenlenen Basın Toplantısı'nda basın mensupları ile bir araya geldi.

Basın Toplantısı'nda konuşma yapan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, Tarsus İdman Yurdu'nun içinde bulunduğu zorlukları anlatarak Teknik Direktör Murat Gündeş'in Tarsus İdman Yurdu'na güç atacağını belirtti. Murat Gündeş ile yapılan görüşmelerde kalbine dokundukları Murat Gündeş'in geçmiş dönemde Tarsus İdman Yurdu'nda bıraktığı yarım kalan hikayeyi tamamlayacağına inandıklarını söyledi. Murat Gündeş'in Tarsus İdman Yurdu'nun ve Tarsus Halkı'nın beklentilerini boşa çıkartmayacağını ümit ettiklerini dile getirdi. Basın mensuplarından gelen soruları yanıtlayarak toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Tarsus İdman Yurdu'nda yıllarca görev yapan Murat Gündeş ise yaptığı konuşmada; Tarsus İdman Yurdu'nu geçmişten günümüze değerlendirerek Tarsus İdman Yurdu'nun şuan içinde bulunduğu sıkıntıları ile ilgili yapılabilecekleri anlattı. Zor bir görevi üstlendiğini hatırlatarak basın mensupları başta olmak üzere herkesten destek istedi. Hedef belirlemenin metodlarını ve getirisini dile getirdi. Tarsus İdman Yurdu bünyesinde yer alan yönetim kurulu üyesinden futbolcusuna, teknik heyetinden çalışanına herkesin tüm sıkıntılara rağmen güler yüzle hizmet ettiğini vurguladı. Futbolcuları en iyi şekilde yetiştirmenin, iyi bir kadro oluşturmanın Tarsus İdman Yurdu'nu hak ettiği yere taşıyacağına önemli bir etken olacağını söyledi. Tarsus İdman Yurdu ile ilgili üzüntülerini, beklentilerini, hedeflerini dile getirerek görevi nasıl kabul ettiğini anlattı. Yarım kalan hikayeyi tamamlamak için elinden geleni yapacağını söyleyerek basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. Her zaman ve koşulda Tarsus İdman Yurdu'nun  yanında olan basın mensuplarına teşekkür etti. 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun hazır bulunduğu Basın Toplantısı dilek, temenni, öneri ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder