29 Ekim 2023 Pazar

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU CUMHURİYET BALOSU DÜZENLEDİ

 
Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Balosu düzenledi. 

Cumhuriyet Balosu'na Mersin Alzheimer Derneği Başkanı-Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Özge ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Şef Hasan Basri Üstün ve Unutulmayan Nağmeler Korosu, alzheimer hastası ve hasta yakınları, davetliler ve basın mensupları katıldı. 

Cumhuriyet Balosu'nun sunuculuğunu yapan Aile Hekimi Dr. Esin Esen Delibaş Alzheimer Derneği ile ilgili bilgilendirme yaparak Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu ve Unutulmayan Nağmeler Korosu'nu tanıttı. Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü kutlayarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duygularını sundu. Katılımcılara teşekkür etti. 

Cumhuriyet Balosu'nda konuşma yapan Mersin Alzheimer Derneği Başkanı-Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Özge günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. Cumhuriyet'in kadınlara tanıdığı hakları anlatarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarını sundu. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlayarak Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun düzenlediği Cumhuriyet Balosu'nda Unutulmayan Nağmeler Korosu Şef Hasan Basri Üstün yönetiminde Atatürk'ün sevdiği şartları seslendirdi. Koristlerin seslendirdiği bir birinden güzel şarkılar Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'e karşı vefa ve minnet duygularını harekete geçirdi. 

Cumhuriyet Balosu 100. yıl coşkusu ve temennilerle son buldu. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder