13 Haziran 2022 Pazartesi

MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. 

Ziyarette, Türk gençliği, terörden arındırılan bölgelerde yapılan spor faaliyetleri ve Mersin’de yapılması beklenen spor tesisleri ile ilgili görüşme gerçekleştirildi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ziyarette yaptığı konuşmada;

“Türk gençliği, geleceğin mimarı ve mihmandarı, Türk milletinin ışığı, Türk bayrağının şerefli taşıyıcısıdır. Türkiye, sahip olduğu genç nüfusuyla yüksek öneme sahip bir ülkedir. Bu noktada, Türk gençliğinin enerji ve potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek, Türk gençliğine yönelik yatırımları ve politikaları artırmak, Türk gençliğinin misyonu, vizyonu ve hedeflerini zaferlerle taçlandırmak Türk vatanı ve Türk milleti adına ciddi bir kazanım olacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Türk gençliğine ve Türk sporuna yönelik yapmış olduğu çalışmalardan ötürü Sayın Bakanımızın şahsında tüm Bakanlık çalışanlarımıza ve uluslararası organizasyonlarda ülkemizi başarıyla temsil eden, al bayrağımızı şanla, şerefle dalgalandırıp göğsümüzü kabartan millî sporcularımıza teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum. Tarihî ve kültürel altyapısıyla spor turizmi potansiyeli taşıyan ülkemizde, teröristlerden temizlenen bölgelerin sporla ihya edilmesi adına düzenlenen Cudi Tenis Turnuvası, Diyarbakır Atletizm Şampiyonası, Van'da Türkiye Futsal Ligi Şampiyonası, Zap Suyu'nda rafting, Hani'de yamaç paraşütü turnuvaları, kayak ve su sporları gibi etkinlikler, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK, Türkiye Uzay Ajansı (TUA), Diyarbakır Valiliği ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Gökyüzü Gözlem Etkinliği bölgemiz ve ülkemiz adına oldukça sevindirici ve gurur vericidir. Mersin'in geçmişte olduğu gibi gelecekte de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam etmesi, Mersin'imizin spor şehri ve spor turizmiyle anılmasını sağlayacak çalışmaların sürdürülmesi beklentimizdir. Bunun yanı sıra, Anamur'da, Gülnar'da, Aydıncık'ta, Bozyazı'da, Mut'ta, Silifke'de, Erdemli'de, Mezitli'de, Yenişehir'de, Akdeniz'de, Toroslarda, Tarsus ve Çamlıyayla'da ihtiyaç duyulan spor tesislerinin ve gençlik merkezlerinin yapılması taleplerimiz arasındadır” dedi.

Ziyaret, öneri ve temennilerle son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder