21 Haziran 2022 Salı

TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULUBÜ'NÜN YENİ BAŞKANI TARSUS BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI HAKAN YILDIRIM OLDU

2021-2022 futbol sezonunda Play-off'a veda etsede TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta verdiği kümede kalma mücadelesi ile unutulmaz bir sezon yaşatan ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirdiği Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy birliği ile Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Yıldırım kulüp başkanlığına seçildi. 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda; Hakan Yıldırım, Duran Çalışır, Veyis Avcı, Suat Yaşar, Bektaş Aslan, Osman Polat, Sıtkı Dev, Aydın Polat, Hakan Canan Can, Ziya Kenğer, Hüseyin Kaplan, Yusuf Uğurelli, Harun Talaş, Şamil Uğurlu ve Tolunay Duman Asil Yönetim Kurulu'na; Ali Dinsever, Muttalip Babuşoğlu, Nihat Çapar, Musa Atay, Gökhan Mete Şahin, Ali Esirgemez, Bilal Soydan, Gani Nazlı Gül, Sanem Mercan, Ozan Nazlı, Nurettin Şensoy, Veysel Motu, Halil Oktay, Emre Ayçiçek ve Hüseyin Ulusoy Yedek Yönetim Kurulu'na; Raci Aydın, Zafer Yıldırım ve Banu Levent Asil Denetim Kurulu'na; Gökhan Kurt, Özmen Güvençli ve Zafer Kayrak Yedek Denetim Kurulu'na tek liste ile seçildi. 

Her ne kadar üzüldüğümüz konular olsada Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 'Sahipsiz olan vatanın batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır' dizelerinin sunduğu mesajdan yola çıkarak Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nü vatan bilip sahip çıkılmasıdır elzem olan. Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüzü kurulduğu günden bu yana vatan bilip sahiplenen ve kulübe karşı sorumluluklarının farkında olan herkese teşekkür ederim. Lütfen, sakinliği koruyarak 100. yılında Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne destek olmaya devam edelim.

Tarsus'un Çakırlı Köyü nüfusuna kayıtlı olan Tarsus İdman Yurdu Yeni Kulüp Başkanı Hakan Yıldırım Adana Bölge Adliyesi 5. Ceza Dairesi Müdürlüğü ve Tarsus Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü yaptı. Şuan Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı olan ve bugünkü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı seçilen Hakan Yıldırım'a ve Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yeni Yönetim Kurulu'na başarılar dilerim. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder