29 Haziran 2022 Çarşamba

SAĞLIKLI GÜNLER TEMENNİSİYLE

2019 yılında Tarsus Üniversitesi önünde geçirdiğim talihsizlikle sağ ayağımda oluşan çoklu kırık ardından olduğum ameliyat ve girdiğim tedavi sürecinin üçüncü yılında ikinci ameliyatımı oldum. Sağ ayağımdaki platin, teller ve vidalar alındı.

16 Haziran 2019 ile 28 Haziran 2022 tarihleri arasındaki üç yıllık tedavi sürecinde ağrılarımı, kırgınlıklarımı, mutluluklarımı ve umutlarımı göz yaşları ile dua dua Mevlâ'ya ulaştırdığım an'lar yaşadım. Birçok doktor ve sağlık çalışanı tanıdım. En zor anımda yüreğini ve sevgisini ortaya koyan gerçek dostlarımın farkına vardım. Kendimi ve hayatı keşfetmenin seyrine daldım.

Sağ ayağıma çoklu kırıktan dolayı takılan platin, teller ve vidalar uzun zamandır rahatsızlık veriyordu. Sağlık sektöründeki sorunlar, pandemiden dolayı yaşanılan sıkıntılar yapılması gereken tedavimi olumsuz etkiledi. Çeşitli bahanelerle tedavim ertelendikçe ayağımdaki ağrılar ikiye katlandı. Badereli bir sürecin ardından ayağımdaki platin, teller ve vidalar 28 Haziran 2022 Salı günü Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Cemal Kökcü'nün gerçekleştirdiği başarılı ameliyat ile alındı. 

Ameliyatım esnasında desteğini benden esirgemeyen Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'ya, Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr. Orhan Acehan'a, Gazeteci-Spor Muhabiri Fırat Maktay'a, hipokrat yeminine ve eşitlik ilkesine bağlı kalarak görev bilinci ile ameliyatımı gerçekleştiren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Cemal Kökcü ve ekibine, ameliyatım ile ilgili prosedürlerde güler yüzünü ve tatlı dilini benden esirgemeyen ortopedi servisindeki hemşirelere ve görevlilere, her zaman ve mekânda yanımda olan yüreğimin en güzel köşesi kızım ve aileme kalbi muhabbetlerimle teşekkür ederim.

Şuan tedavim evimde devam ediyor. Kurban Bayramı sonrasında dikişlerim alınacak. Tedavim bitince kısmet olursa Tarsus ve Tarsus Halkı için büyük bir sevgi ve özveriyle koşturmaya devam edeceğim. Nice sağlıklı ve mutlu günler temennisiyle hepinize dua eder sizlerden de şifa niyetine dua beklerim. Sevgiyle... 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder