8 Haziran 2022 Çarşamba

'AYNURCA' KIRKKAŞIK BEDESTENİ'NDE

Program Yapımcısı Aynur Sevinç'in hazırlayıp sunduğu, Gazeteci-Yazar Yakup Boncuk'un yönetmenliğini yapıp çekimlerini üstlendiği 'Aynurca' programı bu hafta Tarsus'un kültürel değerlerinden Tarihi Kırkkaşık Bedesteni'nde idi.

Çalışma yoğunluğunun stresi ve yorgunluğunu Tarihi Kırkkaşık Bedesteni'nin maneviyatı ve Tarsusi Serpil Kafe'nin ellerinde lezzet bulan 'Kaynar İçeceği' ile atmaya çalıştığım bir anda Program Yapımcısı Aynur Sevinç ve Gazeteci-Yazar Yakup Boncuk ile 'Aynurca' programının canlı yayınında karşılaşmak güzeldi.

'Aynurca' programında Tarihi Kırkkaşık Bedesteni'nin ve Bedesten'deki esnafların sesi olan Bedesten Sorumlusu Çetin Kaya ve Tarsusi Serpil Kafe İşletmecisi Serpil Demir başta olmak üzere tüm Bedesten esnaflarına teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum.

'Aynurca' programı ile bizleri kültürel değerlerimizle buluşturan Program Yapımcısı Aynur Sevinç ve Gazeteci-Yazar Yakup Boncuk'a saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder