20 Haziran 2022 Pazartesi

TARSUS BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİSİ HATİCE KARATAŞ'TAN MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU'NA ZİYARET

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yöneticisi Hatice Karataş Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyetlerini yürüten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na 'Tanışma Ziyareti'nde bulundu. 

'Tanışma Ziyareti', Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yöneticisi Hatice Karataş'ın Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile birlikte Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Çapar'ın selamını iletmesiyle başladı. 

'Tanışma Ziyareti'nde Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü Yöneticisi Hatice Karataş ve Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu tanıtıldı. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yaptığı proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili istişare edildi. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olunması gerektiğinin altı çizildi.

'Tanışma Ziyareti', öneri ve temennilerle son buldu.

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder