8 Haziran 2022 Çarşamba

ANKARA GAZİ ÜNİVERSİTESİ'NDEN MERSİN-TARSUS TARİHİ GEZİSİ

Ankara Gazi Ünversitesi Polimer Teknolojisi Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi Sinan Mithat Muhammet başkanlığında ve Tarsus Belediyesi'nin sponsorluğunda Mersin-Tarsus Tarihi Gezisi düzenledi. 

Ankara Gazi Ünversitesi Polimer Teknolojisi Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri Mersin-Tarsus Tarihi Gezisi'nde Mersin-Tarsus'un tarihi mekânlarını ziyaret ederek tarihçeleri ile ilgili bilgi aldı. Mersin-Tarsus’un kültürünü ve coğrafyasını tanıma fırsatı buldu. 

Emine Kuren'in haberine göre; Tarsus'ta Tarihi Nilgün Hanım Konağı'nda konaklayan Ankara Gazi Ünversitesi Polimer Teknolojisi Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri Tarihi Nilgün Hanım Konağı İşletmecisi Nilgün Aydemir'in gülen yüzü ile huzuru buldu. MHP Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi-S. M. M. M. Nükhet Koç Çelik'in misafirperverliliği ile yöresel lezzetlerle tanıştı. Tarsus’ta düzenlenen etkinliklere katılım sağladı. Mersin-Tarsus Tarihi Gezisi'ne sponsor olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a vefat eden ağabeyinden dolayı başsağlığı dileklerini iletti. Mersin-Tarsus Tarihi Gezisi'ne sponsor olduğu için teşekkür etti. Hem acıda hem mutlulukta birlik, beraberlik, dayanışma ve vefa göstermenin toplum ve insan üzerindeki etkisine dikkat çekti.

Ankara Gazi Ünversitesi Polimer Teknolojisi Bölümü'nün düzenlediği Mersin-Tarsus Tarihi Gezisi Tarsus Havana Bisküvi İşletmecisi-Mersin İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı-Belediye Meclis Üyesi Ali Uyan tarafından hazırlanan hediyelerin öğrencilere sunulması, plaket takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder