8 Mart 2021 Pazartesi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TARSUS TEŞKİLATI'NDA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA KADININ SOSYAL, SİYASAL VE EKONOMİK HAYATTAKİ ÖNEMİNE VURGU YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Teşkilat Binası'nda ve Yarenlik Alanı'nda etkinlik düzenledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı'nın Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları ile birlikte düzenlediği etkinliklere Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Kadın Kolları Üyeleri katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilat Binası'nda düzenlenen etkinlik öncesi Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlattığı çiçek buketi Tarsus Ziraat Odası Başkan Dayanışmanı Bekir Sert tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar'a takdim edildi.

Teşkilat binasında düzenlenen etkinlikte İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar kadının sosyal, siyasal ve ekonomik hayattaki yeri ve önemini anlatarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik'in kızları tarafından hazırlanan el emeği göz nuru hediyeler Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Kadın Kolları Üyeleri'ne Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik tarafından takdim edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı'nın Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları ile birlikte Yarenlik Alanı'nda düzenlediği etkinlikte ise Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Kadın Kolları Üyeleri yaşam kaynağı, cennetin habercisi, sosyal, siyasal ve ekonomik hayatın baş taçları, fedakâr, cefakâr tüm kadınlara karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 

Etkinlik memnuniyet duyguları ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder