21 Mart 2021 Pazar

BAHAR DEM VURDU YÜREK KALEMİME

'18-24 Mart Yaşlılar Haftası' ve '21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Nevruz Bayramı' dolayısıyla Tarsus Kaymakamı Sayın Kadir Sertel Otcu Beyefendi'nin talimatları doğrultusunda Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri ile birlikte Tarsus Karabucak Ormanı'nda düzenlenen etkinliğin her karesi takdire şayandı.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Beyefendi ve Tarsus Protokolü'nün yaş almış çınarlarımıza ilgi ve alakası gönüllerde hoş bir seda bıraktı. Özellikle Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Beyefendi'nin makam aracı yerine Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri için tahsis edilen araca yaş almış çınarlarımızla birlikte binmesi mütevaziliğin en güzel örneğiydi. Tarsus Müftüsü Ali Can Beyefendi'nin fidanlara ve toprağa ayet ayet dokunuşu cennetteki Tûbâ Ağacı'na talip olmanın semada yankılanan sesiydi. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri ile birlikte Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin yaş almış çınarlarının gözlerindeki ışıltı ise her şeye değerdi.

Tarsus Kaymakamı Sayın Kadir Sertel Otcu Beyefendi başta olmak üzere Tarsus Protokolü'ne, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri'ne, Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin yaş almış çınarlarına, Orman İşletme Müdürlüğü'ne ve '18-24 Mart Yaşlılar Haftası' ve '21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Nevruz Bayramı' dolayısıyla düzenlenen etkinliklere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Tarsus Protokolü papatyalarla umudu ve mutluluğu terennüm etti name name... Bana da yazmak düştü baharın dem vurduğu yürek kalemimle... 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder