6 Mart 2021 Cumartesi

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS MELEKLERİ TARSUS BELEDİYESİ ÜLKER AYDIN YAŞLI DAYANIŞMA VE ERİNÇ EVİ'NDE FAALİYETLERİNİ YÜRÜTMEYE DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyetlerini yürüten ve her kesimden insanın beğenisini kazanarak 'Tarsus Melekleri' iltifatına değer görülen Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Tarsus ve Tarsus Halkı için dur durak demeden hizmet ediyor. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri'nin Tarsus Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği 'El Sanatları Kursu' maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilerek Halk Eğitim Merkezi Öğreticisi Hülya Yılmaz'ın eğitmenliğinde Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde devam ediyor. Kursiyerler bir birinden güzel el emeği göz nuru işlemelerin yapım tekniklerini öğrenirken bunları üretmenin mutluluğunu yaşıyor. El Sanatları'nın farklı alanların da verilen eğitimler büyük ilgi görüyor. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden yaş almış çınarlarımızı her zaman ve mekânda unutmadan onlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yaş almış çınarlarımız hafta içi her gün pandemi kurallarına dikkat ederek Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'ne belirli saatlerde gelerek aktivitelere katılım sağlıyor. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri'nin Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenlediği spor faaliyetleriyle stres atan yaş almış çınarlarımız kitap ve gazete okuma saatinde gündemi ve güncel konuları takip etme fırsatı buluyor. Hijyen kuralları göz önünde bulundurularak sevgiyle demlenen çaylarını yudumlayan yaş almış çınarlarımız Tarsus Melekleri'nin gönüllere dokunan sohbetiyle huzuru yaşıyor. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Melekleri'nin pandemi kurallarına dikkat edilerek düzenlediği çalışmaları Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'ni ziyaret ederek ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder