28 Mart 2021 Pazar

MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ(MGC)'NİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Mersin Gazeteciler Cemiyeti(MGC)'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Mersin-Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Mersin merkez ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerin katıldığı toplantıya misafir görevli olarak katılım sağladım.

Kamu yararını gözeterek, toplumu bilgilendirme noktasında her zaman ve mekânda objektif kimliğiyle basın ahlâk kurallarına uyarak yılmadan, yorulmadan büyük bir özveriyle görevini yerine getiren emektar gazeteci büyüklerimle aynı havayı solumak güzeldi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti(MGC) mevcut başkanı Rüstem Kaya Tepe'nin tek listeyle yeniden başkan seçildiği Olağan Genel Kurul Toplantısı farklı renklerin bir araya gelerek oluşturduğu, en şiddetli yağmur ve fırtına sonrasında sergilediği görsel şölenle yine yeni yeniden hep umudu haykıran gökkuşağı gibiydi. Toplantıda, rengimizin tonu ne olursa olsun önemli olan; diğer bir renkle bir araya geldiğimizde cezbedici güzelliğimiz ile tüm dünyaya umudu yansıtan bir gökkuşağı olmamız gerektiği mesajını aldım. 

Gül Name olarak; Mersin Gazeteciler Cemiyeti(MGC)'nin Mersin-Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda tek listeyle güven tazeleyen Rüstem Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni tebrik ediyor, yeni çalışma döneminde nice başarılar diliyorum.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder