3 Mart 2021 Çarşamba

KUVAYİ MİLLİYE MÜCAHİTLER DERNEĞİ'NİN 70. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TARSUS'TA KUR'AN-I KERİM VE DUA PROGRAMI YAPILDI

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Kuvayi Milliye Derneği'nin 70. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Merkez Kabristanı içinde bulunan Kuvayi Milliyeciler Kabristanlığı'nda 'Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Programı' düzenledi.

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi'nin Kuvayi Milliye Derneği'nin 70. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlediği 'Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Programı'na Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şube Başkanı ve Araştırmacı-Yazar Kemal Duru, Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir, Tarsus Müftülüğü Görevlisi Abdulvahit Karabacak ile birlikte davetliler katıldı.

Kuvayi Milliyeciler Kabristanlığı'nda düzenlenen 'Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Programı'nda Tarsus Müftülüğü Görevlisi Abdulvahit Karabacak Kur'an-ı Kerim Tilaveti yaparak dua etti.

Milli ve manevi duyguların şahlandığı program Türkiye Kuvayi Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi'nin hazırladığı ikramların dağıtılması ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder