31 Ekim 2018 Çarşamba

İMECE MUTFAKTA YEREL SANATÇILARLA EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞANDI


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenlediği 'İmece Mutfak' etkinliğinde yerel sanatçı rüzgarı esti.
Etkinliğe Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu, alzheimer hastası ve hasta yakınları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, DHA Muhabiri Tolunay Duman, yerel sanatçılar Apdil Çemer, Aşık Hüseyin Akan ve Yılmaz Akan ile birlikte vatandaşlar katıldı.
Etkinlik Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu adına 'İmece Mutfak' sorumlusu Neşe Arıcı'nın açılış konuşması ile başladı. Arıcı konuşmasında' İmece Mutfak' ile insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı artırmayı hedeflediklerini belirterek 'İmece Mutfak' bünyesinde yapılan yiyecekleri Tarsus halkıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Daha geniş kitlelere ulaşmak istediklerini ifade ederek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Etkinlikte yerel sanatçılar Apdil Çemer, Aşık Hüseyin Akan ve Yılmaz Akan'ın türküleriyle eğlenceli dakikalar geçiren katılımcılara Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu tarafından hazırlanan 'Tavuklu Pilav' ve 'Lokma Tatlısı' ikram edildi.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

1 yorum:

  1. İMECE MUTFAK Çok Güzel bir proje olmuş burada yapılan ürünlerin satışı varsa sitemizde ücretsiz tanıtımını yapabiliriz https://www.neredenekadarayenir.com Ne Kadara Yenir? ile Restoranların Menü, Fiyat, Adres, İletişim ve Sipariş Bilgilerine Erişebilir, Tek Tuşla Arama Yapabilir ve Yol Tarifi Alabilirsiniz.. İnternetin En Lezzetli Platformu MEKAN ARAMA MOTORU

    YanıtlaSil