24 Ekim 2018 Çarşamba

KAYNAŞMA PROGRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları'nın yeni üyeler için düzenlediği kaynaşma programı Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilat Binası'nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Programa Tarsus Belediye Başkanı eşi İlknur Kara Can, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcıları Serap Kurtçu ve Elif Seda Sağlam, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Y. Mimar Fethiye Rüzgar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ile birlikte partililer katıldı.
Program da konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Y. Mimar Fethiye Rüzgar kadın kollarının yaptığı çalışmalardan bahsederek yeni üyelerin katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaynaşma programı ile üyeler arasındaki bağlılığı güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade ederek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Program Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları üyelerinin hazırladığı kısır ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın gönderdiği tatlının tüm katılımcılara ikram edilmesi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder