23 Ekim 2018 Salı

PSİKOTERAPİ SEANSLARI BAŞLADI

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün katkılarıyla psikoterapi seanslarını faaliyete geçirdi.
Psikoterapi seanslarının ilkine sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, Alzheimer Derneği gönüllüleri ve alzheimer hasta yakınları ile birlikte Çağ Üniversitesi öğrencileri katıldı.
Psikoterapi seansları ile ilgili açıklama yapan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu temsilcisi Nazan Şengül psikoterapi seansları ile kişilerin kendini tanımasında ve çözümlere ulaşabilmesinde gerekli psikolojik zemini oluşturmak istediklerini ifade ederek psikoterapinin bireysel özgürlüğe ulaşmada sağlıklı bir seçim olduğunu söyledi. Alzheimer Derneği bünyesindeki çalışmalara da değinen Şengül tüm Tarsus Halkı'nı bu çalışmalara davet etti.
Katılımcılardan tam not alan psikoterapi seansları belirli aralıklarla Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu tarafından Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde organize edilecek.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder