8 Ekim 2018 Pazartesi

HANIMELİ'NDE RÜZGAR YÜREKLERDE SERİNLİK OLDU


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Yük. Mimar Fethiye Rüzgar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarsus Belediyesi Hanımeli Pazarı'nı ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Hanımeli Pazarı'nda kurulan standları tek tek gezen Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Yük. Mimar Fethiye Rüzgar Hanımeli Pazarı Kadınları ile yakından ilgilenerek öneri ve beklentilerini dinledi. Hanımeli Pazarı'nda sergilenen ürünlerden satın aldı.
Ziyarette konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Yük. Mimar Fethiye Rüzgar Hanımeli Pazarı Projesi ile ilgili bilgilendirme yaparak proje için Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a ve emeği geçenlere teşekkür etti. Tüm Tarsus Halkı'nı projeye destek olmaya davet etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Yük. Mimar Fethiye Rüzgar'ın ziyareti Hanımeli Pazarı Kadınları'nın yüreklerinde serinlik olurken Tarsus Halkı'na projeye karşı sorumluluklarını hatırlattı.
Hanımeli Pazarı Kadınları'nın kendini ifade etme fırsatı bulduğu ziyaret memnuniyet duyguları ile son buldu.


Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder