26 Ekim 2018 Cuma

ZİÇEV TARSUS ŞUBESİ ENGELLİ ÇOCUKLAR YARARINA KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ


Türkiye Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şubesi ve şubeye bağlı Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin engelli çocuklar yararına düzenlediği kahvaltı programı  Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu, İnal Pastanesi, Güvençli Şarküteri, Güney Süt, Aladağlar Şarküteri, Tarsus Belediyesi Hanımeli Pazarı Kadınları ve hayırseverlerin desteği ile kurum bahçesinde gerçekleşti.
Kahvaltı programına Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve üyeleri, Ak Parti Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurgün Bayrak ve üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Y. Mimar Fethiye Rüzgar ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve üyeleri, Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.
Programda konuşma yapan Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şube Başkanı Gülten İşcan vakıf bünyesinde verilen hizmetleri anlatarak engelli çocukların toplumsal sorumluluk olduğunu hatırlattı. Kahvaltı programına destek veren ve katılım sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür etti.
Türkiye Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şubesi'ne bağlı Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdüresi Yasemin Türkseven'de kurum tarafından zihinsel engelli çocukların gereksinimlerine uygun çalışmaların hazırladığını belirterek bu çalışmaların amacının engelli çocukları hayatın her alanında faydalı bir birey olarak yetiştirmek olduğunu vurguladı. Kahvaltı programına destek verenlere ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.
Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu'nun humus ve meyve şovu ile renklenen kahvaltı programında engelli çocukların el emeği göz nuru işlemeleri de büyük ilgi gördü.
Katılımcılardan büyük beğeni alan kahvaltı programı plaket, teşekkür belgesi ve çiçek takdimi ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder