12 Ekim 2018 Cuma

ULU ÇINARLARA EL UZATMANIN HUZURUNU YAŞADILAR


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde organize ettiği kahvaltı programı geniş bir katılımla gerçekleşti.
Kahvaltı programına Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın eşi Öznur Can, Tarsus Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hakan Uyan, Tarsus Belediyesi personelleri, Tarsuslu hayırsever Ülker Aydın, siyasi partilerin başkanları ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve üyeleri, Alzheimer Derneği gönüllüleri, Alzheimer hastası ve hasta yakınları ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.
Programda Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu adına konuşma yapan Nazan Şengül Alzheimer Derneği bünyesinde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparak Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan çalışmaların toplum üzerindeki etkilerini anlattı. Düzenlenen kahvaltı programıyla evinden çıkamayan yaşlılara şefkat eli uzatarak yüreklerinde serinlik olmayı hedeflediklerini belirtti. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
Ulu çınarlara el uzatmanın huzurunun yaşandığı kahvaltı programı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun hazırladığı ikramların tüm katılımcılara sunulması ve toplu hatıra fotoğrafının çekinilmesiyle son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder