4 Ekim 2018 Perşembe

BİR GÜN DEĞİL HERGÜN HAREKET


Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çağ Koleji'nin Dünya Yürüyüş Günü' dolayısıyla tüm yaştaki bireyler için en yaygın ve kolay uygulanabilen dayanıklılık aktivitesi yürüyüşün insan sağlığına etkilerine dikkatleri çekmek için, 'Bir Gün Değil Hergün Hareket' sloganıyla birlikte organize ettiği yürüyüş programı geniş bir katılımla gerçekleşti.
Yürüyüş programına İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli, İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü KETEM ekibi, İlçe Sağlık Müdürlüğü YASTEP ekibi, Çağ Koleji öğretmenleri, öğrencileri ve velileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve üyeleri ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.
İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli yaptığı konuşmada İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalardan bahsederek yürüyüşün insan sağlığına sağladığı faydalara değindi. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
Program Tarsus Aznakay Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı’na belediye bandosu eşliğinde yürüyüş yapılarak başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Atatürk Heykeli'ne çelenk bırakılması ve Yarenlik Alanı'nda İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan standlarda broşür ve ikramların dağıtılması ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder