14 Şubat 2024 Çarşamba

YENİ TARSUS KAYMAKAMI MEHMET ALİ AKYÜZ GÖREVİNE BAŞLADI

27 Ocak 2024 tarihli ve 32442 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2024/17 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tarsus'a atanan ve 12 Şubat 2024 tarihinde Tarsus Kaymakamlığı'ndaki görevine başlayan Kaymakam Mehmet Ali Akyüz'ü makamında ziyaret ettim. Tarsus'a dair hasbihal ettiğimiz ziyarette Yeni Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'ün görevini hayırlayarak başarı dileklerimi sundum. 

1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. 2002 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Aynı yıl kazandığı kaymakam adaylığı yazılı sınavının ardından Sakarya Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır. University of Leicester'da bir yıl dil eğitimi almıştır. Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra 2006 yılında Han Kaymakamlığı'na atanmıştır. Ardından Ağrı Tutak Kaymakamlığı, Bayburt Vali Yardımcılığı, Mahmudiye Kaymakamlığı, Mut Kaymakamlığı ve Zile Kaymakamlığı yapmıştır. 

İngilizce konusundaki üst düzey bilgisiyle dikkat çeken Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'ün yabancı dildeki yetkinliği uluslararası ilişkilerde ve projelerde etkin bir rol üstlenmesine olanak tanımaktadır.

Evli ve üç çocuk babası olan Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz aile değerlerine verdiği önem, eğitim hayatındaki ve mesleki kariyerindeki başarıları, aile odaklı bir yaşam tarzıyla takdir toplamıştır. Yönetimdeki becerisi ve toplumsal etkisiyle Türkiye'nin önde gelen kamu yöneticilerinden biri olmuştur. 

Yeni Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz Tarsus'a hayırlar getirsin. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder