10 Şubat 2024 Cumartesi

HİLALKENT TAT İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Tarsus'un farklı mahalle ve mekânlarında vatandaşlar ile bir araya geliyor. 

Gittiği her mahalle ve mekânda Cumhur İttifakı'nın belediyecilik esaslarını, ilkelerini ve anlayışını aktaran Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat hedeflerini, amaçlarını, plan ve projelerini anlatıyor. 

'Birliğin Gücü İle Başaracağız' sloganının sunduğu mesajı her fırsatta dile getiren Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat Tarsus Kırklarsırtı Mahallesi'nde bulunan Hilalkent Sitesi'nde Ali-Özden Dirgen çiftçinin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda vatandaşlar ile bir araya geldi. Toplantı da vatandaşların sorun, istek ve taleplerini dinleyen Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat siyasi alanda yaptığı ve yapmayı planladığı proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Belediyecilik ile ilgili açıklama yaptı. Programa emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Hilalkent Sitesi sakinleri Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat adına düzenlenen bilgilendirme toplantısı için Ali-Özden Dirgen çiftine teşekkür etti. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder