13 Şubat 2024 Salı

TARSUS MÜFTÜSÜ MURAT AKÇAY MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU'NUN DÜZENLEDİĞİ İMECE MUTFAK ETKİNLİĞİ'NE KATILDI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşamak, yaşatmak ve nesillere aktarmak amacıyla düzenlediği 'İmece Mutfak Etkinliği' 'Dövme Pilavı' teması ile Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti. 

'İmece Mutfak Etkinliği'ne Tarsus Müftüsü Murat Akçay, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Koro Şefi Hasan Basri Üstün, El Sanatları Kursu Eğitmeni Fatma Beşen ve kursiyerleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin müdavimi yaş almış çınarları ve davetliler katıldı.

'İmece Mutfak Etkinliği' kapsamında imece usulü bir araya getirilen ürünler 'İmece Mutfak' sorumlusu Neşe Arıcı gözetiminde gönüllüler tarafından hazırlandı. Büyük bir sevgi ve özveriyle hazırlanan 'İmece Mutfak' menüsü etkinliğe katılanlara ikram edildi. 

'İmece Mutfak Etkinliği'ne katılan Tarsus Müftüsü Murat Akçay yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın toplumdaki yeri ve önem ile birlikte yaş almış çınarlara saygının önemi ile ilgili konuşma yaptı. 2023 yılında yaşanan asrın felaketi depremde Hatay'da yaşadıklarını anlattı. Tarsus Müftülüğü bünyesinde yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Dua ederek etkinliğe emeği geçenlere teşekkür etti.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grup Başkanı Nazan Şengül ise dernek bünyesinde yaptıkları çalışmalardan bahsetti. 'İmece Mutfak' ile ilgili bilgilendirme yaptı. Etkinliğe emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 

'İmece Mutfak Etkinliği' Tarsus Müftüsü Murat Akçay'ın Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder