6 Şubat 2024 Salı

6 ŞUBAT DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR İÇİN TARSUS'TA DÜZENLENEN PROGRAMDA DUYGULAR SEL OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen yüzyılın felaketi depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Tarsus Merkez Kabristanı'nda düzenlediği anma programında duygular sel oldu. 

Programa, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cihan Polat, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürü Yusuf Nevruz ve personelleri, depremde hayatını kaybeden vatandaşların aileleri, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi partilerin temsilcileri ve belediye başkan adayları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda ve dernek başkanları, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim Tilaveti yapılarak tüm depremzedeler için dua edildi. Program sonrasında tüm katılımcılara helva ve kandil simidi dağıtıldı. 

Yaptığı çalışmalarla her kesimden insanın beğenisini kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürü Yusuf Nevruz program öncesinde yaptığı açıklamada depremzedelerin kabirlerine bağımsız bütünlüğümüzün simgesi Türk Bayrağı'mızı astıklarını belirterek 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden tüm depremzedeleri rahmetle ve dualarla andıklarını belirtti. Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde vatandaşların talepleri doğrultusunda vargüçleri ile çalıştıklarını vurgulayarak vatandaşların memnuniyetinin her şeyden öte olduğunu söyledi. Miraç Kandili'ni kutlayarak programa emeği geçenlere teşekkür etti.

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder